OM KLINTEN

Perfekt beliggenhed

Det hele er indenfor rækkevidde, når ferien er bestilt på Feriecenter Klinten, Faaborg. Lige ned til en børnevenlig strand og en uforstyrret udsigt over det Sydfynske Øhav. De hyggelige lejligheder er samlet omkring den store udendørs swimmingpool og børnenes legeplads. Også den børnevenlige strand er populær og har direkte adgang fra Feriecentret.

Af fællesfaciliteter kan også nævnes: Indendørs swimmingpool, bordtennis, billard, dart, legerum, legeplads med trampolin, minigolf, petanque, kroket. Og vi har stor fælles grillplads lige ud mod stranden.

Yderligere om området

Kun 10 minutters gang fra Feriecenteret venter Faaborg med sine charmerende gamle huse, smalle stræder og hyggelige beværtninger.
Besøg Malerimuseet med De kendte Fynske Malere, eller oplev Fyns ældste mølle Kaleko Mølle, der kun ligger kun et par kilometer fra Centrum. Gå f.eks. en aftentur med vægterne, der kan fortælle om Faaborgs gamle huse og gader. Det nye hyggelige havnemiljø ligger side om side med den gamle havnefront. Her er der dagligt regelmæssige forbindelser til de omkringliggende øer Lyø, Avernakø, Bjørnø og Ærø, der alle er perfekte til udflugten med cyklen og madkurven. Læs mere på www.visitfaaborg.dk

FACILITETER

Swimming Poll (Inde og Ude)
Fladskærms sat-TV
Restaurant Klinten
Gratis Internet

Ligegyldig vejret, er der altid noget at lave på Klinten, Faaborg